pühapäev, 17. jaanuar 2016

Tali tuli, tali tuli!

Lõpuks siis meil imeilus talv jälle käes. Kuidagi nii nauditav sel aastal. Oli korraks see -30 kraadi ära ja nüüd kõik see ülejäänud soojem ilm on nagu sula.. :). Muudkui pistad jälle puud ahju, teetassi kätte ja midagi mõnusat tegema- no õmblema ikka ilmselt :)
Selline siis minu õu, tegelikult päike ka hästi veidi piilub puu tagant. Tore-tore-tore. Juba olen ka uisutamas järve peal käinud mitu korda ja suusad olen ka alla saanud.
Ja kui nüüd tali nii hoolega tuli, siis peab ju ka vastavad riided olema. Soojad, noh. Võtsin siis oma eelmisel aastal välja lõigatud ja osalt kokku pandud kampsuniriidest kleidi ja meisterdasin valmis. eelmine aasta läks ilm nii ruttu soojaks, et motivatsioon õmmelda kadus ära. Nüüd aga kleit mõnus ja soe.
Tegin kunagi ka sellisest kampsuniriidest kleidi ja meie talveks ikka võrratu. Soe ja samas ka kena. Kuna eelmine kleit elas oma aja ära, siis tegin uue. Kleit on ka veidi nagu lapitehnikas- koosneb kolmest kihist: veniv vooder, kampsunimaterjal ja siis villane pits (lilla). Täitsa rahul olen. Kleit on kuskil nr. 42.
Seega- hoidke end soojas ja nautige talve!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar