teisipäev, 27. juuli 2010

Folk 2010 on nüüd ajalugu




Selle aasta folk on siis jälle ajalugu. Olid jälle imetoredad neli päeva täis vahvaid sündmusi, kontserte, kohtumisi ja positiivsust. Seda aastat ilmestas kindlasti palav-palav ilm (jäin ikka haigeks ka- pärast tantsu läbimärg ja tuul), palju-palju tantsimist ja meeldivad avastused Eesti muusikute tegemistes. Eelkõige Nikns Suns, kes oli uute lauludega maha saanud ja kontsert oli äärmiselt lahe. Tubli, Ragnar! Martin tantsutas samuti oma uue pundiga hoolsalt Kaevumäe rahvast. Taavi soleeris sel aastal oma saksiga veel teepervel avatud pillikohvriga. Jõudu talle! Tuleb oma sugulaste üle ainult uhke olla!
Veel elamusi: tantsuteater, visa ronija rippsilla all, Svjata Vatra kontsert Kaevumäel, Pantokraator- mis oli hea kontsert, aga mitte folk, reggea rütmid kultrahoovis, välgusähvatused öise muusika taustal, iirlased.. ah see nimekiri läheb ikka pikale küll. Samas tundub ka, et palju jäi nägemata. Tore, tore, tore oli!
Muide sellel pildil oleme minu tehtud folgikottidega. Kõik 7 kotti, mis eelmine aasta tehtud said, olid ka sel aastal folgil olemas ja kasutuses. Pluss palju positiivset tagasisidet.
Kohtumiseni järgmisel aastal ! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar