pühapäev, 17. august 2014

August

Nüüd siis juba teist pühapäeva istun oma rõdul, kohvitass kõrval ja arvuti süles ning panen oma tegemisi kirja. Üritan küll fookust hoida oma hobi- tegemistel, aga mis teha, elu lööb ikka sisse ka, lapiline elu... Aga ehk saab neist pühapäevakirjutamistest minu jaoks traditsioon, on ju mõnus... Veel on väljas soe ja isegi üks sääsk. Aga tuul on kergelt jahe ja kasel on osad lehed pruunid..
Mulle väga meeldis Kivirähu kirjutis sel nädalal, et kui lõunapoolsed eurooplased "püüavad talve üle elada" siis meie "püüame suve üle elada". Ja nii ongi :)

Sel nädalal võib siis öelda, et õmblemishoog on tagasi.
Ja siit on midagi tulemas ka:

 
Võtsin ette ühed kangaribad, mis mulle värvide poolest väga meeldivad, aga mul olid sellised pooliku mustriga ribad, et midagi väga mõttekat pähe ei tulnud. Nüüd aga otsustasin, et vahel võib ka ennast hellitada, ning tuleb siis voodikate. Milline, sellest ehk järgmises kirjutises. Üsna suur peaks tulema: 240 x280, näis , kas vean välja :)
 
Aga järgmine nädal on siis ees ootamas esimene Elva käsitööpäev. Üks hakkaja Katrin võttis ette päeva organiseerimise ja tulijaid on. Eks ta ilmselt selline omavahel kokkusaamine rohkem tule- no et kes mida teeb ja millal ja kuidas jne. Aga nii tore, et inimesed on ise hakanud asju organiseerima.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar