kolmapäev, 28. oktoober 2015

Tegemisi

Olen seni püüdnud oma postitusi teha vähemalt pühapäeviti, et siis nagu töölt vaba päev ja mõtted peaks lendama. Olen aga avastanud, et aeg-ajalt on pea täitsa tühi, ei ühtegi mõttepojakest, mida siia vääriks kirja panna- või noh ,et ei oska sõnu ritta seada nii, et teistel ja endalgi huvitav lugeda oleks.
Ise ikka enda kõige suurem kriitik...
Eelmisel nädalal sai päris palju ette võetud- esimest korda võtsin ette nädalavahetuse spa-puhkuse Kubijal. No nii tore oli. Tõesti puhkus. Kuidagi see aura, mis seal Kubijal valitseb on selline päriselt sõbralik ja abivalmis ning tore. Toad on kenad, saunad mõnusad, toit hea, ümbrus suurepärane, ilm fantastiline- no mida siis veel.
 
Käisime palju jalutamas ja jooksmas ja see on siis üks pilt, mis kaadrisse jäi. Imekena. Üldse on Kubija ümbruses väga fantastilised metsarajad, kenasti märgitud ja välijõusaalidega. Soovitan!
Igatahes tundsin ennast küll imehästi, kui Kubijalt ära tulin. Nüüd saan ka siis nendest pisipuhkuste vajalikkusest aru.
Tööga seoses sai jälle veidi ka reisil käidud ja õnnestus jälle külastada oma lemmik-küla Lõuna-Prantsusmaal; Saint Emillion'i.
 
Kuidaig piltidelt ta nii mõjus ei jäägi, aga seal koha peal on kindlalt tunda ajastute hõngu(sajandist number 2 pärit) ja kindlasti veinikeldritest hoovavat mõnusat aroomi..
Seekord sai leitud veel üks lahe küla Beynac. Oleks ju huvitav, kui su kodutee näeks välja selline:
 
 
Õhtupoole jõudsime Bordeaux'sse, kus sai seekord imetleda ka keskväljakul asuva maja peegeldust.
 Tegelikult asub siis teisel pool teed madala veega bassein, kus päeval töötavad purskkaevud: ööseks aga pannakse need kinni, et tuulevaikse ilmaga saaks imetleda suurepärast peegelpilti.
 

 
Väga ilus linn muidu ka, külastage, kui võimalik.
Aga peale siis puhkusi ja töid oli mote teha midagi ka Pärsti õmblusringi jaoks ja naistelt oli sisend antud- teeme samu asju, aga paremini ja uutmoodi.
No uurisin siis Pinterestist, mida nagu tehtud on ja kas ideid tuleb. Sain, päris mitu, kõike ei jõudnud teostada. Aga siin siis esmane pilt, eks näis, mis tunnis veel lisandub.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar