pühapäev, 10. august 2014

Aeg maha

Meie maale jõudis siis ka korralik suvi sel aastal. Millal ikka seda 30 ja + mitu päeva ja nädalat järjest on. Õnneks sattus mu ametlik puhkus ka sinnakanti, nii et sai oma kahest nädalast võtta välja 110 %.
Kõigepealt siis ikka Viljandi Folk. Pakun, et sel aastal täitus 15 aastat staazi. Väga palavad 4 päeva- nii kuumi ei mäletagi. Eks selle võrra oli rahvast ka vähem. Aga staarfolkijad olid kohal, mõned neist juba teretuttavad, mõndasid lihtsalt hea näha. Korraldajad olid ka uuendusena kasutusele võtnud Viljandi uue laululava- sellest sai küll väga hea ja mõnus paik kontserditeks. Ja oma sugulaste üle võib jälle auga uhke olla- väga tublid, Taavi, Ragnar ja Liisi.
Ööbisime Viljandis oma tavalise seltskonnaga jälle lahke pererahva juures. Sel aastal oli isegi nende koer juba harjunud, et 4 päeva kestab mingi anomaalia, kui päeval kedagi ei ole ja öösel toimub mingi rahvaste liikumine. Ja muidugi hommikune konkurss peeglile oli ikka tihe..
 
Iga- aastane traditsiooniline lõpetamine: Ando ja sõbrad. Mis selles kontserdis nii on, et ta tõmbab- ei tea, aga Kaevumägi on alati pilgeni täis.


Siin siis Ragnari esinemise algus uue laululava laval (rahvas istub laululaval). Väga hea kontsert oli. Aga Ragnaril oli ilmselt laval küll 50 kraadi, sest päike paistis talle otse peale ja niigi oli väljas kuumust 30 ja + vilus.
 
Kui nüüd keegi küsiks, kas järgmine aasta jälle, siis jah, kindlasti :). Mis see on, mis tõmbab- ei oskagi seletada, ag ailma folgita nagu ei saa..
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar