esmaspäev, 25. august 2014

Punane, väga punane

Punane on ilus värv, eks? Miks me kasutame nii vähe efektset punast? On see vanemal generatsioonil jäänuk nõukaajast, kui lipp oli punane ja nelgid olid punased ja mis kõik veel oli punane.
Ja eks punane hakkab silma ka. Ja aeg-ajalt me ju ei taha silma paista.
Aga kott teise koti sees või iseseisvalt võib ju punane olla? Eriti,  kui ta veel on pitsi või sameti või väikese säraga? No ja minul tuligi punasevaimustus peale. Juhtusin Abakhanis ilusa punase pitsi ja väikese säraga kanga peale ning siis saigi meisterdama hakatud. Tegin siis juba kasutuses olnud kotilõikeid, kui ka uusi. Kasutuses siis pits, samet, kunstnahk, spets. kile ja bling- kangas.


On ju efektsed, eks?

Proovisin nende laiemale üldsusele sobimise ka kohe ära. Laupäeval, 23.augustil toimus Elvas esimene Käsitööpäev. Meid oli väljas ikka päris mitu ja ütleme, et rahvast oli nii vaatamas, kui ka ostmas. Palju positiivset tagasisidet ja tänud korraldajale! (Katrin Kreela).

Siin siis minu hommikune lauake:

 Järgmine Elva Kästiööpäev on planeeritud 06.Detsembri peale, selleks ajaks plaanin oma kotikeste sortimenti laiendada nii värvi (roosad said peaaegu otsa) kui ka suuruste poolest (küsiti suuremaid ja ka lapitehnikas isendeid). Aga aitäh kõigile, kes vaatamas käisid, nõu andsid ja kes toetasid omapoolse ostuga. Oli ilus päev ja tore, et sai midagi Elva linna jaoks teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar