teisipäev, 6. jaanuar 2015

UUS UUS UUS

Täiesti uus aastanumber jälle meil. Kõik soovivad häid soove ja... Mis siis edasi? Peab kohe uusaasta soovide ja lubaduste täitmisega pihta hakkama? Tõesti kohe või? Aga nojah, mõni päev sellest toredast aastast on ju juba möödas...
Kindlasti on kõik ka juba oma eelmise aasta kokkuvõtted teinud. Kes on rohkem rahul, kes vähem, kellel oli hullult hea ja kellel hullult hull aasta. Ikka kõik loodavad, et see 2015 tuleb veel parem.
Tuleb tunnistada, et ise olen eelmise aastaga - no päris rahul. Üht-teist läks täide, mõnda tegemist tuleb sel aastal jätkata ja parem olla :)

Mis puutub õmblemisse, siis aasta lõpus sai küllalt palju tehtud lihtsalt riideid endale- kapp kippus tühjaks jääma. Töö tahtis ka tegemist ja mõni reis sekka ja nii ta läks.
Prantsusmaal leidsime imearmsa külakese keset veinipõlde: Saint-Emilion, sinna läheks küll tagasi.
Küla ise on alguse saanud aastatel 1100... ja seda püütakse hoida võimalikult originaalilähedasena- see tähendab, et ka värvid on väga naturaalsed.
 
 
Lummav ikkagi .. ja muidugi palju vinoteeke ja palju head veini.
 
 
Aga ikkagi õmblemise koha pealt tegin ikka endale ka oma peaaegu roosa teki valmis, ja padjad ka ja olen hästi rahul. Sai siis selline:
 
 
 
 
 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar