esmaspäev, 5. mai 2014

Lapitekk "Für Liisi"

Parimad motivaatorid lapiteki valmimiseks on alati saabuvad tähtpäevad.
Seekord siis ootas ees Liisi sünnipäev/juubel ja no mida ikka paremat kinkida, kui ta ammu soovitud lapitekk. Värvidest oli mulle ette antud "kirju...". ja no ma teadsin, et sellised pruunikad ja oranzikad toonid talle sümpatiseerivad.

Proovisin siis tegema hakata:
 
panin mitut erinevat tooni kangaid vahele ja ühte värvi hoidsin kõikides motiivides ühena. Et no see kirju väga käest ära ei läheks.
 
Et esimene küsimus oli: kas nii:
 
 
Ei olnud päris Rahul. Roheline oli liiga tugev selle teki sisse. Ja esialgu tegin 3 sarnast plokki, aga mustri paremaks sättimiseks oli parem 4.
 
No siis sai selline:
 
 
Ääres on ülemisel pildil veel lõikamata- see hetk tundus tekkk ikka väga pruun. Ideaalne oleks muidugi olnud kasutada samasugust ühtset beezi nagu triipudes, aga kahjuks sai see kangas otsa :). eks siis tuli edasi kombineerida.
 
Ja lõpuks sai tekk selline:
 
 
Ja mis siis muud, pakime ära ja lähme pidusse. Valmimise ja peo alguse vahele jäi 3 tundi:)-täiesti piisav...
 
 
 
Ja üllatus-üllatus, peol kõlas külaliste poolt (Sakala meeskoori topeltkvartett "Hellad kellad") ka tuntud laul Elisele, ehk siis muudetud sõnadega Liisile. Seega sai tekile väga õige nimi :) Kahjuks seda laulu just internetis ei ole, aga siit tuleb ka toredat kuulamist : http://www.youtube.com/watch?v=oo0YGbrhoMM






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar