laupäev, 6. veebruar 2016

Teaser ehk ahvatlus või siis ehk peibutis või siis..

Sellele sõnale ma ei oskagi eesti keeles täpset vastet anda. Küll on lugu. Normaalne oleks ikka mitte osata inglise keelest asju eesti keelde sättida, mitte vastupidi.
Aga jah "teaser"..
Tänasesse päeva jaguks neid isegi kolm lausa.

Teaser nr. 1- head eesti asjad :)
Nimelt käisime Prantsusmaal külas ja tahtsime midagi erilist viia. Midagi eestit ja mis ei oleks väga suur, aga oleks piisvalt eriline. Ja õnneks on lennujaamas mitu vahvat poodi, kus toredaid eesti asju. Esimene mõte oli viia lastele Lotte ja film- no et meie kangelast tutvustada. Aga nagu ikka, ei olnud ei Lottet ega ingliskeelset filmi.
Ok, siis midagi muud, täiskasvanutele.
Ja jäid näppu sellised asjad:

Puidust kikilips! No muidugi! Väga-väga stiilne! Neid saab osta ka siit: http://www.woodenlifestyle.ee. erinevate värvidega, erinevate mõõtudega jne. Ja kirjutasime veel kaardi ka juurde Eesti presidendist, kes kannab kikilipsu ja on stiilne :). Järgmine kord viime ka ilmselt mõne laheda puidust eseme.

Teaser nr. 2- Pariis
No veidi oli seekord kõhe lennata, et no mine sa tea... Aga samas oli teada ju, et turvakontrolli on suurendatud ja kaks korda järjest ühes ja samas kohas ehk ikka ei juhtu.
Igatahes valisime seekord natuke erilis kava, mida Pariisis teha. Ja selle päeva tunnusmuusikaks oleks minu jaoks see: https://www.youtube.com/watch?v=1oKsFci9HXc. Sihtkohtadena kavas siis Pere Lachese kalmistu ja katakombid. Kalmistu asub väga ilusas kohas, on väga suurejooneline, sinna on maetud palju kuulsaid kirjanikke, kunstnikke jt. ühiskonnategelasi. Eestlastest siis Eduard Wiiralt. Ja NB! Surnuaial on ka oma äpp!!! :) Uhke koht.  Ja õhtupoole siis käisime katakombides- veidi kriipi ma ütleks.. Sinna on (ümber) maetud 6-7 miljoni inimese luud erinevatel põhjustel. Seinte ladumisel on siis luid kasutatud kui käepärast kunstipärast materjali. Katakombid ise on 21 meetrit maa all- annab ronida. Välja tulles võttis 81 keerdtrpiastet täitsa võhmale ja õues tuli ikka nähtust veidi toibuda küll.
Peale seda veidi ringi sõites jäi fotokasse selline pilt:

Arc de Triomphe Veidi pelgasime liiklust, ent tegelikult said kõik kenast rahulikult hakkama, keegi ei närvitsenud. Kui tahtsid minna risti üle tee, no mis siis ikka :)

Teaser nr. 3- kollane..

Sain siis oma esimese tellimuse läbi oma hobiFBlehe: https://www.facebook.com. Põhisõnum oli, et peab olema kollastes toonides. Mõtlesin siis veidi, käisin Abakhanis ja hakkas tulema. Täna saatsin paki ära. Kuna kangast jäi veidi üle, tegin kaks patja ka esimese tellija kingituseks juurde.
Loodan väga, et jäädakse rahule.
Siin siis väike vihje patjadest:


Väga rõõmus, eks ole ju? Teki pildi postitan siis, kui omanikul tekk käes ja mul luba olemas.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar